Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Η Κυβέρνηση βάλει κατά μερίδας δικαστικών για αδιαφάνεια

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου περί "διασπάθισης του δημοσίου χρήματος" έρχεται σήμερα ακόμα μία ένδειξη πως οι εξεταστικές και τα ονόματα που ανακατεύτηκαν σε όποιες υποθέσεις που έχουν σχέση με μίζες και αδιαφάνεια, θα έρθουν στο φως.

Μάλιστα στο στόχαστρο μπαίνουν και κάποιοι δικαστικοί, που όπως φαίνεται έχουν εμπλακεί με κάποιον τρόπο.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Μ. Παπαϊωάννου, ξεκαθέρισε: «Είμαστε αποφασισμένοι να ξεμπλοκάρουμε το σύστημα με όποιο κόστος. Οι εξεταστικές επιτροπές να πουν ποιοι είναι οι κλέφτες. Από όποιο κόμμα κι αν είναι», ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Κατήγγειλε, ακόμη, πως «καταφέραμε να έρθει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο φάκελος για τις υποκλοπές, διότι η Δικαιοσύνη και η ΕΥΠ, σε συνδυασμό με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία, δεν μας τον έδιναν»! Με αφετηρία αυτήν τη θέση επιτέθηκε σε μερίδα δικαστικών:

"Ο Σανιδάς είχε χτίσει αυθαίρετο σπίτι σε δασική έκταση, το οποίο είχε πρωτόκολλο κατεδάφισης. Σε άλλη χώρα του κόσμου, εάν γινόταν αυτό, θα είχε κινηθεί συθέμελα ολόκληρος ο Τύπος. Εδώ πέρασε στα ψιλά." Και συνέχισε λέγοντας: "Είναι δυνατόν η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου να λέει ότι μπορεί ο Ζαγοριανός να δικάζει, ενώ οι συνάδελφοί του τον έχουν στείλει κατηγορούμενο σε βαθμό κακουργήματος;"

Αναμένουμε αντιδράσεις αλλά κυρίως, δράσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου