Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Χριστόφιας: «Οι αγορές είναι οι κλεφταράδες της υφηλίου» - Πολιτική

«Γιατί η Ελλάδα υποφέρει στο βαθμό που υποφέρει σήμερα; Διότι πέρα από τις ευθύνες τις ελλαδικές υπάρχουν οι σκοπιμότητες. Γιατί αύριο η Κύπρος μπορεί να βρεθεί στη δίνη και στη μέγγενη; Διότι υπήρξαν και εντός, αλλά υπάρχουν και εκτός σκοπιμότητες, οι οποίες έχουν σχέση με τα συμφέροντα τάξεων και ανθρώπων. Υπάρχει μια διεθνής, επιτρέψετε μου να πω, συνωμοσία, που ακούει στο όνομα ‘αγορές’. Οι αγορές οι λεγόμενες είναι οι
κλεφταράδες της υφηλίου. Αυτή είναι η πραγματικότητα, θέλουν να καθυποτάξουν λαούς ολόκληρους υπό τη δική τους εκμετάλλευση και το δικό τους έλεγχο. Αυτό γίνεται. Άρχισαν να το κατανοούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσουν πλήρως δεν ξέρω τι και πόσα τιμήματα θα πληρώσουν οι λαοί της ίδιας της Ένωσης, αλλά και ευρύτερα», τόνισε ο πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας.

Η εκτός κειμένου αναφορά αυτή του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και έγινε σε εκδήλωση της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων και της Πανελλήνιας Επιτροπής Συγγενών Αγνοουμένων, στο Πανόραμα Αγνοουμένων, στον Κόρνο.

(ολόκληρο το άρθρο στο λινκ που ακολουθεί:)
Πρώτο ΘΕΜΑ online : Χριστόφιας: «Οι αγορές είναι οι κλεφταράδες της υφηλίου» - Πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου