Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Βενιζέλος κατά «ανιστόρητων» ευρωπαίων

*δεν θέλω να φανταστώ τι "ωτόρος" θα γινόταν αν τα παρακάτω λόγια του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ τα έλεγε, ας πούμε, κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλο κόμμα εκτός κυβερνητικής "τρόικας"...

Σύμφωνα, λοιπόν με το άρρθο που δημοσιεύετε όλο στο
τέλος του πόστ, "αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση  του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου  Βενιζέλου στην συνεδρίαση της Οργανωτικής  Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ, στην οποία  δεν έκρυψε την δυσφορία του τόσο για τις γνωστές δηλώσεις του  Γερμανού υπουργού Οικονομίας κ. Φίλιπ Ρέσλερ, όσο και για τις σημερινές αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε ότι αφορά τις  δηλώσεις Ρέσλερ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως «όσοι νομίζουν ότι προσφέρουν υπηρεσία στο ευρώ ή στη χώρα τους πετώντας κάθε μέρα επικοινωνιακά βελάκια σε έναν αδύναμο εταίρο σε μια πολύ δύσκολη φάση της δημοσιονομικής τους προσαρμογής κάνουν τραγικό πολιτικό και οικονομικό λάθος». Μάλιστα ο κ. Βενιζέλο είπε πως οι παραπάνω «εμφανίζονται ανιστόρητοι, δεν έχουν μελετήσει την οικονομική ιστορία μεγάλων κρίσεων» και κατέληξε λέγοντας πως «η δυναμική της τωρινής κρίσης επιβάλει γενναίες και αξιόπιστες αποφάσεις. Μια μικρή πτυχή των αποφάσεων αυτών θα αφορά την Ελλάδα. Η Ελλάδα πρέπει να μετατραπεί σε ένα εργαστήριο που δοκιμάζεται μια επιτυχημένη και όχι μια αποτυχημένη ιστορία»."

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Βενιζέλος κατά «ανιστόρητων» ευρωπαίων - Πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου