Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στο Στουρνάρα για τη στάση του στο Eurogroup

Επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη στάση του τελευταίου στο Eurogroup. «Η ταύτιση του κ. υπουργού με τα επιχειρήματα και τις απόψεις των δανειστών μας αποτυπώνεται στο συγχαρητήριο μήνυμα του κ. Σόιμπλε προς τον Έλληνα ομόλογο του», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον υπουργό Οικονομικών ότι δεν διεκδίκησε τίποτα και
έμεινε στην πιστή εφαρμογή του μνημονίου. «Όσοι προεκλογικά εμπιστεύτηκαν τον κ. Σαμαρά και τους συνοδοιπόρους του ελπίζοντας σε μια διαφορετική αντιμετώπιση της πολιτικής του μνημονίου αισθάνονται απόλυτα διαψευσμένοι».
Επίσης, σε δηλώσεις της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, ανέφερε ότι «μόνο αισιοδοξία δεν προκαλεί η στάση του κ. Στουρνάρα. Από την »επαναδιαπραγμάτευση», περάσαμε στην »επικαιροποίηση», μετά στην »τροποποίηση» για να καταλήξουμε στις »διαβεβαιώσεις» του υπουργού Οικονομικών περί της »επαναφοράς του προγράμμματος στη σωστή τροχιά»».
«Με την ύφεση σχεδόν στο 7%, την ανεργία να αγγίζει επισήμως το 23% (δηλ. ανεπισήμως το 30%), την κοινωνία να αποσυντίθεται καθημερινά, οι »διαβεβαιώσεις» του κ. υπουργού ηχούν, όχι ως ανέκδοτο, αλλά ως πρόκληση στα όρια της ύβρεως» επισήμανε η κυρία Δούρου. 
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στο Στουρνάρα για τη στάση του στο Eurogroup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου