Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

TUI: Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο ελκυστικές οι διακοπές στην Ελλάδα - Οικονομία

*Η παραδοχή των ΜΜΕ μέσω των μοχλών πίεσης και των έμμεσων απειλών, για τον τουρισμό, έπιασαν τόπο και τώρα ώ του θαύματος, που όλα είναι καλά και σταθερά, οι ξένοι λένε πως είμαστε ελκυστικός προορισμός για διακοπές...

"Αφού κατάφεραν με κάθε μέσο να φέρουν τους Έλληνες ξενοδόχους στα όριά τους και να συμπιέσουν τις τιμές στα κατώτατα δυνατά επίπεδα, τώρα οι
γερμανικοί tour operators παρουσιάζουν τη χώρα μας ως έναν ελκυστικό προορισμό που δίνει την δυνατότητα για φτηνές διακοπές.

Έτσι μετά τη δραματική υποχώρηση των κρατήσεων για τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς ειδικά τους πρώτους μήνες του έτους, τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάζεται μια εντυπωσιακή ανατροπή του κλίματος.

Μπορεί οι Γερμανοί να αποδίδουν την αύξηση των κρατήσεων στην πολιτική σταθερότητα που επέφεραν οι πρόσφατες εκλογές, η πραγματικότητα όμως είναι πως μετά την συμπίεση των τιμών οι τουρίστες βρίσκονται πλέον μπροστά σε πακέτα διακοπών και προσφορών που οι Έλληνες δεν θα έβρισκαν ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους.

Σύμφωνα με στοιχεία της Alltours από τον Ιούνιο διαπιστώνεται αλλαγή κλίματος και ανοδικές τάσεις με την αύξηση των κρατήσεων να καταγράφει διψήφιο ποσοστό".

(διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω λινκ)
Πρώτο ΘΕΜΑ online : TUI: Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο ελκυστικές οι διακοπές στην Ελλάδα - Οικονομία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου