Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Κουτί της Πανδώρας - Οι μεγαλοφειλέτες που όλοι αγαπήσαμε

Φωτογραφίσεις σε life style περιοδικά, κοσμικές συναντήσεις και συμμετοχή σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και gala. Τα κοσμοπολίτικα μέρη αποτέλεσαν αγαπημένους προορισμούς και η λαμπερή κοινωνική ζωή τους συνδέθηκε με την επιτυχή επιχειρηματική δράση τους.

Ο φωτογραφικός και τηλεοπτικός φακός των ΜΜΕ τους αγάπησε, τους ευνόησε, τους ανέδειξε ως πρόσωπα της χρονιάς, πρόσωπα απολύτως επιτυχημένα, πρόσωπα προς μίμηση. Είναι οι επιχειρηματίες που φλέρταραν με ιδιαίτερο ζήλο με τη λάμψη των φλας, μετουσιώνοντας την επιτυχία τους να ποζάρουν, σε συνώνυμο της επιτυχίας που απορρέει από το επιχειρηματικό δαιμόνιό τους.

Εσχάτως φλέρταραν έντονα και με την φυλακή. Είναι οι ίδιοι επιχειρηματίες που οφείλουν μεγάλα ποσά στο Δημόσιο. Είναι οι επιχειρηματίες που οι οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το ΙΚΑ, προς τους εργαζόμενους τους, προς την Εφορία, αγγίζουν τις χιλιάδες, ακόμη και τα εκατομμύρια ευρώ και τώρα οδηγούνται στον εισαγγελέα με χειροπέδες.

Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει για τους μεγαλοφειλέτες που όλοι αγαπήσαμε και καταγράφει την αντίθεση και την αντίφαση που σημειώνει ο κοινωνικός με τον επιχειρηματικό βίο τους.

(Το «Κουτί της Πανδώρας» άνοιξε στην ΝΕΤ την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 23:00)

Μπορείτε να δείτε το 1ο μέρος της στο λινκ που ακολουθεί:


Εκπομπή: Οι μεγαλοφειλέτες που όλοι αγαπήσαμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου