Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

από πιτσιρίκος | Δεκαεννιά παιδιά αγνοούνται

Συνελήφθη χτες από αστυνομικούς ένας 55χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται ότι παρίστανε τον πατέρα 19 παιδιών και είχε φτιάξει πλαστά έγγραφα, για να παίρνει τα επιδόματα από το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός είπε στον εισαγγελέα πως έχει 19 μπάσταρδα με διαφορετικές γυναίκες και ζήτησε προθεσμία για να τα καλέσει στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε πακέτο» και να τους ανακοινώσει πως είναι πατέρας τους.

Ο εισαγγελέας αρνήθηκε να δώσει προθεσμία στον συνταξιούχο αστυνομικό επειδή πιστεύει πως, αν τα παιδιά μάθουν πως ο πατέρας τους είναι μπάτσος, μπορεί να αυτοκτονήσουν.

Στη συνέχεια, ο συνταξιούχος αστυνομικός παραδέχτηκε πως δεν έχει 19 παιδιά και πως είχε φτιάξει πλαστά έγγραφα για να παίρνει τα επιδόματα, και είπε στον εισαγγελέα: «Δεν έκανα κάνα έγκλημα, κύριε εισαγγελέα. Έγγραφα πλαστογράφησα. Δηλαδή, θα ήταν καλύτερα να πουλάω ηρωίνη, να κάνω σωματεμπορία και να πουλάω προστασία, όπως κάνουν οι άλλοι συνάδελφοί μου;».

Η αφοπλιστική ειλικρίνεια του συνταξιούχου αστυνομικού έπεισε τον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο, με τον όρο να παρουσιάζεται μια φορά το μήνα στον ΟΑΕΔ για να παίρνει τα επιδόματα των παιδιών που δεν έχει.

(Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος Σέρλοκ Χολμς για να καταλάβει πως ο αστυνομικός δεν κατάφερε να παίρνει τα επιδόματα για 19 ανύπαρκτα παιδιά με την εξυπνάδα του. Οι πάντες καταλαβαίνουν πως «τάιζε» κάποιους υπαλλήλους μέσα στις υπηρεσίες για να το πετύχει αυτό. Αυτοί θα συλληφθούν ή η σύλληψη του αστυνομικού έγινε για το ξεκάρφωμα και για να συνεχίσουν οι υπόλοιποι «πολύτεκνοι» αστυνομικοί να παίρνουν τα επιδόματα κανονικά; Πάντως, σιγά-σιγά, λύνεται η απορία που έχουν πολλοί Έλληνες που αναρωτιούνται «γιατί γίνεται κάποιος αστυνομικός για 800 ευρώ και χτυπάει τον κόσμο με τόση λύσσα;».)

(Αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία δεν χρειάζονται σχολιασμό. Όλοι έχουμε τέτοια πράγματα στα σπίτια μας.)

πιτσιρίκος | Δεκαεννιά παιδιά αγνοούνται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου