Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Χειραγώγηση της Δικαοσύνης από τον Καρατζαφέρη, σύμφωνα με τον Δ. Παπαδημούλη

Για ωμή παρέμβαση χειραγώγησης της Δικαιοσύνης στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφερόμενοες σε πρόσφατη ανακοίνωση του πρώτη, με την οποία εκδηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον ηγούμενο Εφραίμ.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη ο ηγούμενος Εφραίμ τίμησε την Ελλάδα στη Ρωσία περισσότερο από κάθε άλλον Έλληνα ανεξαρτήτως ιδιότητας. Με αυτό το σκεπτικό ο Πρόεδρος του συγκυβερνώντος ΛΑΟΣ, τάχθηκε ευθέως εναντίον της προφυλάκισής του ηγούμενου Εφραίμ.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι η ώρα για ακραίες προδικαστικές φυλακίσεις, όταν μάλιστα εξασφαλίζεται η παραμονή του κατηγορουμένου στη χώρα, πολλώ δε μάλλον όταν οι εξεταστικές επιτροπές της Βουλής δεν βρήκαν ικανά στοιχεία απάτης για να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους αντισυμβαλλόμενους πολιτικούς.Νόμιμον; Nαι. Ηθικόν; Όχι. Δίκαιον; Ελέγχεται. Εθνικώς επιζήμιον; Βεβαίως.»
Με βάση τα παραπάνω ο Δημήτρης Παπαδημούλης ερωτά τον υπουργό Δικαιοσύνης, για το πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την παρέμβαση του Καρατζαφέρη στο έργο της Δικαιοσύνης.

από enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου