Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

"Ελευθεροτυπία" είναι η ψυχή των εργαζομένων της!

Μία από τις πιο Δημοκρατικές φωνές της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας κινδυνεύει να κλείσει. Η "Ελευθεροτυπία" που τους τελευταίους μήνες είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω μη χρηματοδότησής της από τις Τράπεζες, έκανε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.

Οι εργαζόμενοι στην έκδοση, αφού έχουν κάνει υπομονή για τις οφειλές τους 5 μήνες, δεν άντεξαν άλλο και με ανακοίνωση που εξέδωσαν, καταφέρονται εναντίον των εργοδοτών τους για εμπαιγμό.
Δηλώνουμε απερίφραστη συμπαράσταση στον αγώνα τους και ελπίζουμε στην αποκατάσταση της έκδοσης της εφημερίδας το συντομότερο δυνατόν.

"«Ελευθεροτυπία» είναι η ψυχή των εργαζομένων της!

Έκπληκτοι οι εργαζόμενοι στην «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», άκουγαν χθες, φθάνοντας στο γραφείο, το νέο: Η επιχείρηση προτίθεται να προσφύγει στο άρθρο 99. Ουσιαστικά, να κηρύξει πλήρως στάση πληρωμών, διαλύοντας και τις τελευταίες ελπίδες των εργαζομένων ότι θα στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων και θα έκανε αυτό που όφειλε: Την καταβολή τουλάχιστον του δώρου των Χριστουγέννων και ενός μέρους των οφειλών, ενόψει των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν ήδη εξαγγείλει οι εργαζόμενοι, απαιτώντας τα δεδουλευμένα τους."

όλη η ανακοίνωση στο λινκ που ακολουθεί:


"Ελευθεροτυπία" είναι η ψυχή των εργαζομένων της! | Eλλάδα | Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου