Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ - Η πραγματικότητα που μας ξεπερνάει είναι έργο β' διαλογής!

Είναι πολλά αυτά που θέλω να γράψω. Και περιέχουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα.
Θυμό, απορία, ερωτηματικά(αναπάντητα ως επί τω πλείστον), αγωνία, αμηχανία(με αισθήματα ενοχής για άγνωστο λόγο...), άγχος πρώτη φορά σε τέτοια μορφή, αβεβαιότητα και άλλα πολλά, που θέλουν πολλές γραμμές προκειμένου να χωρέσουν σε μια κόλλα χαρτί ή μάλλον σε ένα κείμενο υπολογιστή.

Πόσο ακόμα θα φτάσει ο "βιασμός" των ελευθεριών και των κεκτημένων των πολιτών και της κοινωνίας; Ο Έλληνας είναι κατά βάση πολύ καταδεκτικός και υπομονετικός, μέχρι τα όρια της απάθειας και του μαζοχισμού, θα έλεγα. Είναι όμως μην πάρει "ανάποδες".
Μπορεί να "τα πάρει" εκεί που δεν το περιμένεις και τότε, καλύτερα να μην είσαι εκεί...

Το τι βλέπουν τα μάτια μας, το τι ακούν τα αυτιά μας, το τι βιώνουμε στο πετσί μας αυτήν την περίοδο, είναι σαν από ταινία β' διαλογής, με κουτουρού σενάριο, με κακές "ερμηνείες" από τους πρωταγωνιστές, με άλλα αντ' άλλων σκηνοθεσία, αλλά με πλούσιους "παραγωγούς" που με μαγικά θα βγάλουν και από πάνω, αφού έχουν καλή "εταιρεία διανομής"...!!!

Και ο τίτλος είναι εύλογος: "Οι μεταρυθμίσεις της Διεθνούς Νεο-φιλελεύθερης( Σοσιαλιστικής) Τάξης"

Όλα αυτά είναι μια πραγματικότητα που μας ξεπερνάει, που μας ισοπεδώνει, που μας οδηγεί στην απαξίωση και την εξαθλίωση. Οικονομική και κοινωνική.

Μην πάρετε...εισιτήριο για αυτό το έργο!!!
Ας κοιτάξουμε να παράγουμε και να προωθήσουμε ένα δικό μας, που να εκφράζει την ατίθεση και την αντίστασή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου