Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον υπεύθυνο του ιδρυτή του WikiLeaks

Διεθνές ένταλμα για τον ιδρυτή της ιδρυτή του WikiLeaks, καθώς η παγκόσμια αναστάτωση από την μαζική δημοσιοποίηση απόρρητων διπλωματικών τηλεγραφημάτων των ΗΠΑ εξαπλωνόταν από το πεδίο των σχέσεων μεταξύ κυβερνήσεων και στις χρηματαγορές.


Διεθνές ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον Τζούλιαν Ασάντζ, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές της Σουηδίας, καθώς τον βαρύνουν και οι κατηγορίες περί βιασμού μιας γυναίκας και παρενόχλησης μιας δεύτερης.

Ο ιδρυτής του WikiLeaks, φαίνεται πως "ενόχλησε" πολλούς με τις τελευταίες δημοσιεύσεις και την παγκόσμια αναστάτωση που προκλήθηκε, από την μαζική δημοσιοποίηση απόρρητων διπλωματικών τηλεγραφημάτων των ΗΠΑ, που αφορούσε το πεδίο των σχέσεων μεταξύ κυβερνήσεων, το οποίο είχε απήχηση(αρνητική) και στις χρηματαγορές!!!

Ο Αυστραλός "χάκερ" που συνήθως κινείται μεταξύ Βρετανίας και Σκωτίας, ζει σε κατάσταση "φυγά", αφού οι παειλές για την ζωή του είναι καθημερινό φαινόμενο. Μάλιστα η Ιντερπόλ που εξέδωσε το σχετικό ένταλμα, ειδοποίησε τις αρχές όλων των χωρών να συλληφθεί αμέσως.
Ο Ισημερινός του πρότεινε άσυλο,πράγμα όμως πολύ δύσκολο να συμβεί, καθώς για να φτάσει εκεί, θα πρέπει να αποφύγει πάρα πολλά εμπόδια...

Η συνέχεια επί των οθόνων των υπολογιστών σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου