Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

"Κυβερνητικό" ριάλιτι για τον ιδιωτικό τομέα!

Ο ένας διατείνεται πως δεν έγινε ποτέ συνάντηση και μετά το διόρθωσε σε συνάντηση-συμφωνία.
Ο άλλος λέει ότι δεν πιστεύω να είδα...όνειρο. Ο τρίτος ισχυρίζεται πως δεν νομίζει να "κάνουν τα μάτια του...πουλάκια".

Όλοι πάντως έχουν μία σταθερά: Είναι αποφασισμένοι για τις επερχόμενες μειώσεις στον ιδιωτικό τομέα, αφού η Τρόϊκα, το έχει βάλει ως όρο για την επόμενη δόση και την επίτευξη της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών προϊόντων.

Αυτό που δεν μας λένε, ούτε οι εργοδότες, ούτε οι εργατοπατέρες, ούτε η Τρόϊκα αλλά πολύ περισσότερο η κυβέρνηση είναι, ποιός έχει δώσει την σύμφωνη γνώμη να συζητούν για κάτι τόσο σημαντικό, με τόσο μεγάλη αφέλεια(;), ανωριμότητα(;), έλλειψη σοβαρότητας(;), όπως θέλετε πέστε το και να μαθαίνουμε από τις ειδήσεις και τις εφημερίδες για αυτές τις συναντήσεις, που θα επηρεάσουν τόσο πολύ κόσμο.

Εκτός και αν...
Όχι δεν μπορεί; Ή μήπως έχουμε φτάσει ως εκεί και δεν το είχαμε πάρει είδηση;
Έγινε το εργασιακό ένα άλλο "ριάλιτι" με μεγάλους παίκτες τους "κοινωνικούς εταίρους", τους δημοσιογράφους των ειδήσεων σε ρόλο "παρουσιαστών" και τους εργαζόμενους σε ρόλο "όποιος σωθεί, θα είναι αυτός που θα έχει καλύτερη στρατηγική" ή "κάντην τουμπεκί και πες και δόξα τω Θεώ;"

Καλώς ήλθατε στο "Κυβερνητικό" ριάλιτι: "Μείωση ή απόλυση; Εσύ αποφασίζεις, εμείς θα στα πάρουμε ούτως ή άλλως"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου