Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Η συμφωνία με την Τρόικα στα εργασιακά, έχει "κλειδώσει"!

Καμία περίπτωση αλλαγής του πολυνομοσχεδίου, δεν άφησε ανοικτή ο Ευαγγ. Βενιζέλος στην ΚΤΕ Οικονομικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στην χτεσινή θυελλώδη συνάντηση, που έγινε σε 2 δόσεις.

Ειδικά στην απογευματινή που ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και κράτησε μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, οι φωνές ακουγόντουσαν και έξω από την αίθουσα.

Ειδικά στο κομμάτι που ο Υπουργός Οικονομικών είπε στους συναδέλφους του πως "δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του άρθρου 37, το οποίο αναφέρεται στο πάγωμα των κλαδικών συμβάσεων, υπέρ των επιχειρησιακών, και αυτό γιατί η διατύπωση του είναι απολύτως συμφωνημένη με την Τρόικα και αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εκταμίευση της 6ης δόσης."

Σε αυτό το σημείο όλοι οι βουλευτές πάγωσαν, αντιλαμβανώμενοι πως έρχονται πλέον αντιμέτωποι με το σύνολο της κοινωνίας και πως η ψήφος τους τους τις επόμενες ημέρες και σίγουρα πριν την 23η Οκτωβρίου, είναι απολύτως ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την συνέχεια.

Τώρα απομένει να δούμε αν οι φωνές της Κας Βάσως Παπανδρέου(κατά πρώτον) και εν συνεχεία των κ.κ. Κατσέλη, Νταλάρα, Λιντζέρης και Σαλαγιάννης, αλλά και του πρώην "εργατοπατέρα" Κου Πρωτόπαπα, θα μετουσιωθούν σε άρνηση ψήφου "εμπιστοσύνης" και υπέρ του πολυνομοσχεδίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου