Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Πρώτο ΘΕΜΑ online : «Ορισμένοι σπρώχνουν τα πράγματα για να γίνει μακελειό» - Πολιτική

"Μανιφέστο" της Νέας Τρόικας του νεο-φιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ δημοσίευσαν μέσα από τις ιστοσελίδες τους σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, οι Υπουργοί κ.κ. Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης.

Οι 3 μεγαλο-Υπουργοί, θορυβημένοι, κατά πως δείχνουν τα πράγματα, από την δημοσιότητα του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών κ. Βενιζέλου και σαφώς θέλοντας να προλάβουν τυχόν διασπαστικές κινήσεις, από άλλα "πρωτοκλασάτα" μέλη του "κινήματος", προχώρησαν στην δημοσίευση της ιδεολογικοπολιτικής τους "ταυτότητας", προσπαθώντας ταυτόχρονα να παρουσιαστούν ως εθνικο-σοσιαλιστικό-πατριώτες, μιας Ελλάδας, που οι ίδιοι έφεραν στα πρόθυρα της κατάρρευσης...

Το μεγαλύτερό τους όπλο, σύμφωνα με την "διακήρυξή" τους είναι οι κινητοποιήσεις των Ρόδιων κατοίκων κατά των αποκλεισμών των λιμανιών τον Αύγουστο που μας πέρασε, λέγοντας και μεταξύ άλλων ευθαρσώς, πως έχουν την στήριξη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Για να προλάβουν μάλιστα τυχόν άλλες αντιδράσεις, φρόντισαν να ενημερώσουν τον ΓΑΠ για αυτήν τους την κίνηση. Επίσης να θυμίσουμε πως αυτή η κίνηση θυμίζει την εποχή που η Αγία 4άς, με πρωτοστατούντες τον κ.κ. Σημίτη και Πάγκαλο, και λίγο πριν την απόσυρση του Αντρέα Παπανρδέου, προέβησαν σε παρόμοια κίνηση, με τα γνωστά αποτελέσμα(προεδρία από Σημίτη και μετέπειτα πρωθυπουργού, που έκανε την συμφωνία κάτω από το τραπέζι με την Golden Sachs, προκειμένου να μπούμε στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Ένωση, κατασπατάληση Δημόσιου χρήματος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Υποβρύχια, Siemens κλπ κλπ).

Είναι πάντως απίστευτο πως οι σημερινοί πολιτικοί προσπαθούν με παλιά τερτίπια και λέγοντας πως(ακόμα...) εκφράζουν το δημόσιο αίσθημα και πλειοψηφία, κάνουν τα πάντα για να μείνουν "γαντζωμένοι" στην εξουσία με οποιοδήποτε τίμημα, που ξεκινάει από την "παραμύθα"

Δείτε το σχετικό άρθρο στο λινκ που ακολουθεί:

Πρώτο ΘΕΜΑ online : «Ορισμένοι σπρώχνουν τα πράγματα για να γίνει μακελειό» - Πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου