Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Υπουργείο "Μπαταχτσήδων"!!!

Πως αλλιώς μπορείς να πεις και να περιγράψεις το νέο πολυνομοσχέδιο που "βάλλει", όπως θέλουν να λένε οι σοσιαλιστές πολιτικοί της κυβέρνησης, την φοροδιαφυγή;

Προχειρότητα; Πολύ ρηχή λέξη για να τους περιγράψει... Άγνοια; Πολύ βαριά, έστω και για αυτούς που άγονται και φέρονται με την καραμέλα της σωτηρίας της χώρας... Ανοησία; Πως μπορείς να κατηγορείς τους ανόητους και να παραβγούν με τους πολιτικούς;;;...!!!

"Μπαταχτσήδες" και ανίκανοι είναι ίσως οι μόνες λέξεις που μπορώ να σκεφτώ, καθώς αυτό το νομοσχέδιο είναι, αν μη τι άλλο, γραμμένο στο "πόδι" για να κατευνάσει τους δανειστές και σίγουρα με καμιά πρώτερη ματιά, έστω και πρόχειρη, στην καταλήστευση του ελάχιστου πλέον εισοδήματος αυτών που ΠΑΝΤΑ πληρώνουν.

Πουθενά δεν υπάρχει η πάταξη αυτών που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΕΠΙΜΕΛΩΣ και ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ, φοροδιαφεύγουν. Πουθενά δεν προστατεύεται ο μισθωτός από την νέα φοροεπιδρομή. Πάλι καλείται να πληρώσει και μάλιστα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ο ήδη σωστός φορολογούμενος, την λυπητερή.

Ο παρακάτω πίνακας με παραδείγματα για την νέα φορολογία που θα κλειθούμε να πληρώσουμε από το 2011, είναι ενδεικτική της ανοησίας των "μπαταχτσήδων" που υπάρχουν στο Υπουργείο Οικονομικών και αυτών που συμβούλεψαν την κυβέρνηση για αυτό το φορό-νομοσχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου