Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Γρηγόρης Ψαριανός κατά ΕΡΤ!

«Είναι προκλητικό, είναι σκανδαλώδες. Το δικό μου κανάλι πρόσφερε στην ΤΕΑΜ, για το Τσάμπιονς Λιγκ, μέχρι δύο εκατομμυριάκια, το ίδιο και το δικό σου (Βασίλης Λυριτζής) και του Δημήτρη (Οικονόμου). Μέγιστη προσφορά ήταν δύο. Η ΕΡΤ το έμαθε, τι κάνει «νιάου-νιάου» στα κεραμίδια. Η ΕΡΤ θα μπορούσε να το πάρει με 2 και 50. Και το πήρε με 8 τον χρόνο!

Τετραπλάσιο τίμημα απ’ ότι έδινε οποιοδήποτε άλλο κανάλι. Είκοσι τέσσερα εκατομμύρια για τρία χρόνια και μάλιστα τα προκαταβάλλει, γιατί δεν μπορεί να δώσει εγγυητική. Αλλά μπορεί να δώσει 24 εκατομμύρια ντούκου στην ΤΕΑΜ, για να δείξει 17 παιχνίδια τον χρόνο και να μην έχει αποκλειστικότητα του τελικού.

Θέλει 500.000 ευρώ διαφημιστικά έσοδα σε κάθε παιχνίδι, για να έλθει ίσα βάρκα, ίσα πανιά. Και 500.000 ευρώ ούτε στον τελικό δεν βγάζει. Και απ’ ότι λέει η ίδια η ΤΕΑΜ, είναι μισά από πέρυσι τα έσοδα.

Η ΕΡΤ δεν είναι ένα πρόσωπο. Είναι κάποιοι που δεν έχουν συνείδηση της κατάστασης που ζούμε. Τώρα που μιλάμε και ο κόσμος αποκεφαλίζεται, τους πατάνε κάτω, από πίσω γίνεται ένα μεγάλο φαγοπότι. Γίνονται διορισμοί, δίνονται έξτρα μπόνους και πριμ, πέφτουν φράγκα χοντρά.

Υπάρχουν κάποια άτομα που έχουν λειτουργήσουν ως μεσάζοντες. Λένε δώσε τόσα και κάτι θα βγάλουμε και εμείς. Υποθέτω. Ή, ήταν ηλίθιοι. Ή ηλίθιοι είναι ή κάτι άλλο γίνεται. Ε, δε νομίζω να υπάρχουν τόσοι ηλίθιοι».

από sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου