Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Συμπλοκές σώμα με σώμα κουκουλοφόρων και ΠΑΜΕ

Μια συγκέντρωση-συλλαλητήριο που εξελισσόταν με τον πιο ειρηνικό αλλά και ταυτόχρονα δυναμικό παρών, από τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, όλων των ηλικιών και κοινωνικών στρωμάτων, μετετράπη σε μάχη σώμα με σώμα.

Συγκεκριμένα οι "γνωστοί-άγνωστοι" και κάποια ακροδεξιά στοιχεία που δεν χώνεψαν την απομάκρυνσή τους από τις ομάδες περιφρούρησης του ΠΑΜΕ, που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν άφηναν κανέναν να παρεισφρήση στην συγκέντρωση, έκαναν έφοδο από την οδό Γεωργίου(σημ: περίεργο δεν είναι που ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που τα επεισόδια ξεκινούν, η οδός Γεωργίου είναι πρώτη;).

Οι ομάδες του ΠΑΜΕ προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως οι πέτρες, τα ξύλα και οι βόμβες μολότωφ των νεαρών κουκουλοφόρων τους αναχαίτησαν. Μόνο όμως προσωρινά. Οι ομάδες του ΠΑΜΕ, μαζί με απλούς πολίτες, αγανακτισμένους, πήραν πρωτοβουλία και αντεπιτέθηκαν, αφού έχουν αποφασίσει να περικυκλώσουν την Βουλή και να μην φύγουν τουλάχιστον μέχρι την ανακοίνωση της ψηφοφορίας.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως νωρίτερα οι ομάδες περιφρούρησης του ΠΑΜΕ, είχαν εμποδίσει την ομάδα του ΠΟΕ-ΟΤΑ, που βρισκόταν στην οδό Γεωργίου, να πλησιάσει τον Άγνωστο Στρατιώτη, όπως και αργότερα τις ομάδες του "Δεν πληρώνω" με τους οποίους και είχαν κα΄ποιες μικροσυμπλοκές, μέχρι που εμφανίστηκαν οι κουκουλοφόροι.

Έτσι ξεκίνησε μια μάχη που όμοιά της η Αθήνα έχει να δει, πιστεύω από τον Εμφύλιο. Οι δημοκρατικοί πολίτες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟ, την προβοκάτσια και τους λίγους που ενεργούν για τους πολλούς και έτσι χτες έπεσε ξύλο, επί δικαίων και αδίκων, με την Αστυνομία να κοιτάει ενώ είχε την ευκαιρία να βάλει στην μέση τους κουκουλοφόρους και να συλλάβει πολλούς από αυτούς, για να δούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και κάποιες "ταυτότητες".

Τα πράγματα είναι σοβαρά, αφού από τις εικόνες που μεταδίδονται, φαίνεται να υπάρχουν τραυματίες και φλημες για έναν νεκρό(μάλλον από χημικά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου