Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο ΓΑΠ στο καινούριο σποτ του "μεγάλου" καναλιού!

Από τα ΜΜΕ μάθαμε πως "ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με δύο από τους μεγαλομετόχους του τηλεοπτικου σταθμού Mega Channel, τους: Στ. Ψυχάρη και Γ. Μπόμπολα, οι οποίοι τυγχάνουν και ιδιοκτήτες δύο μεγάλων φυλοκυβερνητικών εφημερίδων.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, στη συνάντηση επρόκειτο να παρευρεθεί και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, επίσης μεγαλομέτοχος του ίδιου καναλιού, ο οποίος όμως δεν παρέστη.

Στη συνάντηση ο Γ. Παπανδρέου ενημέρωσε τους δύο επιχειρηματίες για την κατάσταση που διαμορφώνεται ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε και ζήτησε υποστήριξη, στο πλαίσιο του "αρραγούς μετώπου" , για το οποίο έκανε λόγο, μετά την έκτακτη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας."

Η αλήθεια είναι πως στην συνάντηση "έπεσαν" οι υπογραφές για το καινούριο διαφημιστικό σποτάκι του "μεγάλου" καναλιού, στο οποί ο ΓΑΠ θα μετέχει, αφού σε λίγο καιρό θα είναι άνεργος...Μάλιστα ασφαλής πληροφορίες λένε πως θα παίζεται στις ώρες αιχμής(δλδ στα δελτία ειδήσεων και σε όλα τα διαλείματα των τούρκικων σήριαλ, αλλά και πως θα αντικαταστήσει το "μπιπ" που ακούγεται όταν κάποιος μιλάει απρεπώς ή αντιτίθεται στις ταγές του μνημονίου.

Μάλιστα η χρήση του συγκεκρμένου σποτακίου, υπάρχουν σκέψεις να μπει και σε άλλες εκπομπές, κυρίως ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Μάλιστα οι εταιρείες πώλησεις τηλεοράσεων επικρότησαν την ιδέα, αφού αναμένουν να έχουν "έκρηξη" πωλήσεων, από τις καταστροφές που θα προκαλέσουν οι τηλεορασόπληκτοι πολυθρονάτοι αντιστασιακοί...

Ιδού και η φωτογραφία που διέρευσε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου