Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - Σκότωσε και έγδαρε 2 ελάφια, συνολικού βάρους 132,5 κιλών!

Το… λουκούλλειο γεύμα που ονειρευόταν ένας κυνηγός στην Δράμα, δε θα γίνει ποτέ και θα αρκεστεί στα… σάντουιτς που προσφέρουν οι αστυνομικοί στους κρατούμενους! Αντί, μάλιστα να βγάλει κέρδη από το καταστροφικό για την πανίδα κυνήγι στο οποίο είχε επιδοθεί, θα πρέπει να πληρώσει ένα τσουχτερό πρόστιμο το οποίο ωστόσο δε θα ξαναφέρει στη ζωή τα ελάφια που σκότωσε παράνομα!

Ο ασυνείδητος 54χρονος δεν μπορούσε καν να επικαλεστεί ότι έκανε λάθος στο θήραμα, αφού αποδείχθηκε ότι δεν είχε σκοτώσει μόνο ένα, αλλά δύο ελάφια! Ήταν, μάλιστα, προετοιμασμένος καλά για το παράνομο κυνήγι. Η ατυχία του ήταν ότι έπεσε σε μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί του τμήματος συνοριακής φύλαξης Παρανεστίου Δράμας στο 36ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Δράμας – Ξάνθης.

Το τρέιλερ που ρυμουλκούσε με το αυτοκίνητό του ο 54χρονος, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών οι οποίοι τον σταμάτησαν για έλεγχο. Τότε, αντίκρισαν έκπληκτοι μέσα στο τρέιλερ και στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου 13 σακιά γεμάτα με φρέσκο κρέας συνολικού βάρους 132,5 κιλών! Όπως διαπιστώθηκε, το κρέας προερχόταν από δύο ελάφια που ο ασυνείδητος είχε σκοτώσει λίγο νωρίτερα και τα είχε γδάρει χρησιμοποιώντας ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι τα οποία και κατασχέθηκαν.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Δασαρχείο Δράμας, το οποίο ανέλαβε την προανάκριση και την παραπομπή του δράστη στον εισαγγελέα Δράμας. Φυσικά, το κρέας των ελαφιών κατασχέθηκε μαζί με το αυτοκίνητο, το τρέιλερ, το όπλο του και δύο φυσιγγιοθήκες με 80 φυσίγγια.

πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου