Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - "Ναζιστική" πρόκληση στον Δήμο Αθηναίων

Άρχισαν τα...όργανα στον Δήμο Αθηναίων, αφού προκλήθηκε σοβαρότατο ατόπημα(όχι ότι δεν ήταν αναμενόμενο...), από τον εκλεγμένο με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, Κο Μιχαλολιάκο, που χαιρέτησε "ναζιστικά" μέσα στο συμβούλιο του Δήμου!

Το χρονικό ενός "προαναγγελθέντος συμβάντος", ξεκίνησε από μια ανταλλαγή πυρών με τον εκπρόσωπο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αφού ο Κος Μιχαλολιάκος είπε "να χαίρεστε τους μετανάστες που σας ψήφισαν" για να αντιδράσει ο Κος Κωνσταντίνου, αποκαλώντας τον "φασίστα".
Ο Μιχαλολιάκος δεν έχασε την ευκαιρία και γυρίζοντας προς τον Κωνσταντίνου του απηύθυνε τον "Ναζιστικό" χαιρετισμό για να τον επιβεβαιώσει πανηγυρικά...

Το κακό είχε ξεκινήσει νωρίτερα, όταν κατά την προσεύλεσή του ο Μιχαλολιάκος, έφερε μαζί του και περί τους 8 "φουσκωτούς" οι οποίοι και έγιναν θέμα από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, που απευθυνόμενος στον Κο Μιχαλολιάκο του είπε πως δεν επιτρέπεται και δεν χρειάζεται να φέρνει σωματοφύλακες, αφού η Δημοτική Αστυνομία είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια τους.

Το όλο σκηνικό καταδικάστηκε από όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου