Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - Ελεγχος... εκτός ελέγχου! | ποδοσφαιρο , superleague , αεκ | SentraGoal

Η ερμηνεία των 115 σελίδων του πορίσματος της BDO πιστοποιεί πως στην ΠΑΕ ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια υπηρξε κάκιστη διαχείριση. Το συγκεκριμένο συμπέρασμα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, όποιο συμφέρον και αν πρεσβεύει. Το δεδομένο της υπόθεσης είναι πως στην ΑΕΚ μπήκαν πολλά λεφτά, δόθηκαν υπερβολικές αμοιβές και υπάρχουν πολλά ζητήματα που χρήζουν απάντησης από όσους πέρασαν από τη διοίκηση και τη μετοχική σύνθεση του συλλόγου.

περισσότερα στο λινκ που ακολουθεί:

Ελεγχος... εκτός ελέγχου! ποδοσφαιρο , superleague , αεκ SentraGoal

ΣΧΟΛΙΟ

Επι τη ευκαιρία: Μήπως θα ήταν καλό να γίνει και ένας διαχειριστικός έλεγχος σε όλα τα σωματεία, σε όλα τα αθλήματα, προκειμένου να δούμε τι ψάρια θα πιάσει το ΣΔΟΕ;
Μάλιστα, είμαι σίγουρος πως πολλές από τις Α.Ε. σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλλεϋ που είναι επαγγελματικά, είναι στα όρια της χρεωκοπίας ή στο άμεσο μέλλον στο έλεος των δανειστών τους(τράπεζες, "φίλοι" κλπ). Άλλωστε κάπως έτσι θα προλάβουμε και άλλες ομάδες προτού κάνουν "αίτηση" να μπουν σε όποιο άρθρο 44 και αφήσουν εργαζόμενους απλήρωτους και τους φορολογούμενους να πληρώνουν ξανά τα "σπασμένα" του κάθε καρεκλοκένταυρου παράγοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου