Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ - ΤΟ "Τζόκερ" κλήρωσε!

Τελικά τι είναι πιο δύσκολο; Να βγάλεις "λαθρομετανάστη" έγκλειστο από Πανεπιστημιακό Άσυλο ή να πιάσεις το "Τζόκερ";
Μάλλον εδώ η απάντηση είναι...μικτή: Να βγουν και να πιάσουν και...νεοκλασικό!

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Εδώ μιλάμε ότι για περίπου 1 εβδομάδα, η Αθήνα και η Ελλάδα, έζησε το απόλυτο, "λογικό του παραλόγου"!

Κίνησαν λέει, από την Κρήτη περί τους 300 λαθρομετανάστες(χωρίς χαρτιά δλδ, άδειες παραμονής κλπ), με το πλοίο (περίπου 10 ώρες ταξίδι), έφτασαν στον Πειραιά, αποβιβάστηκαν, πήραν την συγκοινωνία(ηλεκτρικό ή Λεωφορείο δεν γνωρίζω). άλλοι λένε ότι περπάτησαν εν είδη πορείας και έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας, περίπου 500 μέτρα από την Βουλή των Ελλήνων, που αυτή την εποχή είναι από τις πιο αστυνομοκρατούμενες περιοχές, 1 μέρα μετά από την κατάθεση του πορίσματος για την υπόθεση(υποψήφια παραγραφής και αυτή...) SIEMENS, ανέβηκαν ανενόχλητοι την Σίνα(όπου εκεί ή και λίγο πιο πρίν είχαν συναντήσει τους εκπροσώπους των οργανώσεων που είχαν προαναγγείλει το γεγονός), κατέλαβαν το προς ανακαίνιση κτίριο της Νομικής και κανένας δε πήρε χαμπάρι ΤΙΠΟΤΕ!

Μήπως κάποιος δεν μας τα λέει καλά ή για να μην πω ότι δεν μας λένε τίποτα; Ποιός μπορεί να μας πείσει πως κανένας δεν πρόσεξε 300 μη Έλληνες να διασχίζουν την μισή Ελλάδα, μέχρι να καταλάβουν ένα δημόσιο Πανεπιστημιακό κτίριο, προκειμένου να ακουστούν τα αιτήματά τους; Ποιός μπορεί να μας αποδείξει ότι κανένας αστυνομικός δεν τους είδε ή δεν έτυχε να είναι κάπου εκεί κοντά, σε όλη αυτή την διαδρομή; Που είναι οι ομάδες ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ, Ζ αλλά και οι Λιμενικοί κλπ; Ποιός δεν απάντησε στις οχλήσεις των Πανεπιστημιακών που (ισχυρίζονται) πως είχαν προειδοποιήσει την αστυνομία για την έλευση τους;(Μην ξεχνάμε πως είχαν απορρίψει μόλις 2 μέρες πριν την κατάληψη το αίτημά τους για την κατάληψη του χώρου ειρηνικά). Ποιός μπορεί να μας εξηγήσει, ποιοί και με ποιά κριτήρια και ακόμα περισσότερο με ποιανού χρήματα, νοίκιασαν το νεοκλασικό που τους παραχωρήθηκε; Ποια είναι τα συνολικά έξοδα που στοίχισε όλη η επιχείρηση και ποιός πληρώνει τον λογαριασμό;

Για αυτά και άλλα πολλά αυτή την εβδομάδα μην παίξετε..."Τζόκερ"! Το Τζακ ποτ του χρόνου κλήρωσε!!!
Θα βγούμε πάλι στα πρακτορεία το...2012!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου