Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Αύριο καταθέτει ο Κος Αντωνίου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών για την μήνυση κατά των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο

Αύριο ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών ξεκινάει την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο στα πλαίσια της, με ΑΒΜ: ΙΔ 10/19743/15-10-2010 της Εισαγγελίας Αθηνών, μήνυσής του γιατρού Δημ. Αντωνίου.

Η μήνυση έχει κρατηθεί σε "σιγή ιχθύος" από όλα τα μεγάλα κανάλια και γνωστά ΜΜΕ, και μόνο το ΚΟΝΤΡΑ δημοσιοποίησε σε δελτίο του.

Οι μηνυόμενοι έχουν ήδη κληθεί -σύμφωνα με τον νόμο- να καταθέσουν ανωμοτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα, ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η οποία ως συνεχές έγκλημα χαρακτηρίζεται ως «αυτόφωρο κακούργημα» και διώκεται χωρίς την άδεια της Βουλής (Συντ. 62). Ο μηνυτής καταθέτει αύριο(την 11-01-2011) στην Χαλκίδα.

Ας κρατήσουμε στην δημοσιότητα τις εξελίξεις στο μείζον αυτό πολιτικό θέμα, καθώς είναι η πρώτη φορά που πολίτης μηνύει πολιτικούς για Εσχάτη προδοσία και να υπενθυμίσουμε πως είναι το ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.

Μην περιμένετε να το ακούσετε στις ειδήσεις των 8ΜΜ και στα άλλα μεγάλα ΜΜΕ.
Γίνετε εσείς αρωγοί και αναμεταδότες της μεγάλης αυτής προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου